Couscoussalaatti uuniporkkanoilla, jogurttikastikkeella ja tuoreilla yrteillä

Salaatit
25 min
Annokset: 4
Reseptin tekijä:

Ainesosat

Ainekset 4 hengelle
4 porkkanaa
2 rkl oliiviöljyä
1 tl chilihiutaleita
Suolaa ja pippuria
3 dl couscousia
1 rkl oliiviöljyä
1 tl merisuolaa
2 kourallista yrttejä, esim. minttua, korianteria, persiljaa tai yrttisekoitusta
200 g mansikoita
75 g Earth Control -karpaloita

Kastike

2 dl luonnonjogurttia
1 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
kuori 1/2 luomusitruunasta
1/2 punasipulia, hienonnettuna
Suolaa ja pippuria

Ohjeet

Puhdista porkkanat ja leikkaa ne noin 1-2 cm paloiksi.
Kääntele palat öljyssä, chilihiutaleissa, suolassa ja pippurissa.
Levitä ne leivinpaperilla päällystetylle pellille ja paista porkkanoita 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Porkkanat voivat muuttua kullanruskeiksi ja hieman rapeiksi reunoilta.
Laita couscous kulhoon, kaada päälle kiehuvaa vettä, laita kelmu kulhoon ja anna liota noin 10-15 minuuttia.
Kun couscous on kypsää, sekoita joukkoon öljy, suola ja hienonnetut yrtit.
Laita salaatti isoon kulhoon tai astiaan.
Levitä salaatin päälle paistetut porkkanat sekä neljännes mansikoista ja karpaloista.
Laita salaatti isoon kulhoon tai astiaan - levitä salaatin päälle paistetut porkkanat sekä neljännes mansikoista ja karpaloista.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja maista. Levitä lusikallinen kastiketta salaatin päälle ennen tarjoilua.

Liittyvät tuotteet

Samankaltaisia reseptejä