Missiomme on tehdä arjen ruokailuistasi helppoja. Tuotteidemme avulla lisäät aterioihin terveellisiä ja luonnollisia makuja. Voit päivittää tuttujen reseptien makumaailmaa tai etsiä reseptit-osiosta innostavia ideoita kokeiltavaksi. Herkullista helposti! 

Nature-EC.jpg

Viljely, jalostus ja valmistus

Tuotteiden viljelyn, jalostuksen ja valmistuksen välisen yhteyden ymmärtäminen on toimintamme keskiössä. Kutsumme tätä arvoketjua Earth Controliksi. Tuotteen laatu muodostuu maaperää kunnioittaen. Viljelyn ja sadonkorjuun aikana on huolehdittava maaperän pysymisestä terveenä ja hedelmällisenä. Näin syntyy laadukkaita luonnon antimia, jotka pakkaamme sinulle, joka arvostat laatua.

Lue lisää huolellisesti valittujen ainesten kasvattamisesta, käsittelystä ja valmistamisesta.

EC-about.jpg

Laatua luonnosta

Earth Control tarkoittaa huolellisesti valikoituja pähkinöitä, siemeniä ja kuivattuja hedelmiä maailman eri puolilta, joiden avulla on helppoa herkutella terveellisillä ja luonnollisilla mauilla.


Aamuihin, jolloin pieni lisäenergia on tarpeen. Kiireisen päivän välipalaksi ja pikkunälän taltuttajaksi. Pieneen herkutteluhetkeen sohvan nurkassa. Tai päivitä tuttu salaatti tällä kertaa uudenlaiseksi. Kun on kiire, Earth Control-tuotteilla lisäät ateriaasi helposti uusia, terveellisiä makuja.

EC-about1.jpg

Uusia makuja

Earth Control on sinulle, joka olet kiinnostunut tuotteiden alkuperästä ja etsit aitoja makuja. Earth Control on sinulle, joka haluat laajentaa makumaailmaasi ja kokea onnistumisen elämyksiä. Olet valmis poikkeamaan totutuista tavoista ja utelias kokeilemaan uusia reseptejä.