Maukas ja kutsuva talvikeitto myskikurpitsalla ja creme fraishella - päällä täysjyväkrutonkeja.
Reseptin tekijä: Michala Kramer
1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 myskikurpitsa
1 litra kasvislientä
1 pussi Earth Control -krutonkeja
Suolaa ja pippuria
Halutessa 2 ruokalusikallista creme fraichea
Kuumenna öljy pannulla keskilämmöllä. Lisää hienoksi puristettu valkosipuli ja anna paistua muutama minuutti.
Poista sitten kurpitsasta kuori ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Lisää palat kattilaan ja lisää 1 litra kasvislientä. Anna kiehua 20-25 minuuttia. kunnes kurpitsapalat ovat täysin pehmeitä.
Sekoita kaikki huolellisesti blenderissä, kunnes saat kermaisen ja herkullisen koostumuksen.
Asettele keitto kulhoihin ja lisää päälle 1 rkl. creme fraichea ja rapeita täysjyväkrutonkeja.
Hyvää ruokahalua!
Ainesosat
1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 myskikurpitsa
1 litra kasvislientä
1 pussi Earth Control -krutonkeja
Suolaa ja pippuria
Halutessa 2 ruokalusikallista creme fraichea
Ohjeet
Kuumenna öljy pannulla keskilämmöllä. Lisää hienoksi puristettu valkosipuli ja anna paistua muutama minuutti.
Poista sitten kurpitsasta kuori ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Lisää palat kattilaan ja lisää 1 litra kasvislientä. Anna kiehua 20-25 minuuttia. kunnes kurpitsapalat ovat täysin pehmeitä.
Sekoita kaikki huolellisesti blenderissä, kunnes saat kermaisen ja herkullisen koostumuksen.
Asettele keitto kulhoihin ja lisää päälle 1 rkl. creme fraichea ja rapeita täysjyväkrutonkeja.