Myskikurpitsakeitto

45 min
Annokset: 2
Maukas ja kutsuva talvikeitto myskikurpitsalla ja creme fraishella - päällä täysjyväkrutonkeja.
Reseptin tekijä:

Ainesosat

1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
1 myskikurpitsa
1 litra kasvislientä
1 pussi Earth Control -krutonkeja
Suolaa ja pippuria
Halutessa 2 ruokalusikallista creme fraichea

Ohjeet

Kuumenna öljy pannulla keskilämmöllä. Lisää hienoksi puristettu valkosipuli ja anna paistua muutama minuutti.
Poista sitten kurpitsasta kuori ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Lisää palat kattilaan ja lisää 1 litra kasvislientä. Anna kiehua 20-25 minuuttia. kunnes kurpitsapalat ovat täysin pehmeitä.
Sekoita kaikki huolellisesti blenderissä, kunnes saat kermaisen ja herkullisen koostumuksen.
Asettele keitto kulhoihin ja lisää päälle 1 rkl. creme fraichea ja rapeita täysjyväkrutonkeja.
Hyvää ruokahalua!

Samankaltaisia reseptejä