Kylmäpuuro, jossa kaakaota, Skyr-rahkaa sekä hasselpähkinöitä
Reseptin tekijä: Ditte Ingemann
1,5 dl kaurahiutaleita
1 rkl kaakaojauhetta
2 dl maitoa
2 rkl juoksevaa hunajaa
Päälle
4 rkl Skyr
2 rkl roihittuja hasselpähkinöitä tai Earth Control cashewpähkinöitä
Laita kaurahiutaleet, kaakaojauhe ja maito lasiin tai muuhun suljettuun astiaan ja sekoita hyvin. Anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään. Sekoita puuroa ennen tarjoilua ja mausta juoksevalla hunajalla tai agavesiirapilla. Jos seos on liian paksua, lisää hieman maitoa. Jaa puuro kulhoihin tai laseihin ja laita päälle Skyr -jugurttia, pähkinöitä ja tuoreita vadelmia.
Ainesosat
1,5 dl kaurahiutaleita
1 rkl kaakaojauhetta
2 dl maitoa
2 rkl juoksevaa hunajaa
Päälle
4 rkl Skyr
2 rkl roihittuja hasselpähkinöitä tai Earth Control cashewpähkinöitä
Ohjeet
Laita kaurahiutaleet, kaakaojauhe ja maito lasiin tai muuhun suljettuun astiaan ja sekoita hyvin. Anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään. Sekoita puuroa ennen tarjoilua ja mausta juoksevalla hunajalla tai agavesiirapilla. Jos seos on liian paksua, lisää hieman maitoa. Jaa puuro kulhoihin tai laseihin ja laita päälle Skyr -jugurttia, pähkinöitä ja tuoreita vadelmia.