Smoothiekulho mustikoilla, taateleilla ja pähkinägranolalla

30 min
Annokset: 4
Reseptin tekijä:

Ainesosat

Granola

2 dl kaurahiutaleita
60 g Earth Control parapähkinöitä
115 g Earth Control manteleita
110 g Earth Control hasselpähkinöitä
4 rkl hunajaa
3 rkl vettä
1 tl suolaa
1 tl kardemummaa

Smoothiebowl

2 banaania
6 Earth Control taateleita
160 g pakastemustikoita
2 dl mantelimaitoa
100 g pakastemansikoita

Päälle

Tuoretta banaania

Ohjeet

Murskaa parapähkinät, mantelit ja hasselpähkinät tehosekoittimessa. Keitä hunaja, kardemumma ja vesi tasaiseksi massaksi pienessä kattilassa. Sekoita pähkinät, kaurapuuro ja hunajamassa keskenään kattilassa. Paista seosta uunissa 160 asteessa n. 15-20 minuuttia, kunnes kullanruskea. Sekoita seosta kerran tai pari paistamisen aikana, jotta se ei pala.
Sekoita mustikat, mansikat, banaanit, taatelit ja mantelimaito keskenään tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
Kaada seos neljään kulhoon ja koristele tuoreilla banaaniviipaleilla ja pähkinägranolalla.

Samankaltaisia reseptejä