Smoothiekulho mustikoilla, taateleilla ja pähkinägranolalla
30 min
Annokset: 4
Reseptin tekijä: Nordish.dk
Granola
2 dl kaurahiutaleita
60 g Earth Control parapähkinöitä
115 g Earth Control manteleita
110 g Earth Control hasselpähkinöitä
4 rkl hunajaa
3 rkl vettä
1 tl suolaa
1 tl kardemummaa
Smoothiebowl
2 banaania
6 Earth Control taateleita
160 g pakastemustikoita
2 dl mantelimaitoa
100 g pakastemansikoita
Päälle
Tuoretta banaania
Murskaa parapähkinät, mantelit ja hasselpähkinät tehosekoittimessa. Keitä hunaja, kardemumma ja vesi tasaiseksi massaksi pienessä kattilassa. Sekoita pähkinät, kaurapuuro ja hunajamassa keskenään kattilassa. Paista seosta uunissa 160 asteessa n. 15-20 minuuttia, kunnes kullanruskea. Sekoita seosta kerran tai pari paistamisen aikana, jotta se ei pala.
Sekoita mustikat, mansikat, banaanit, taatelit ja mantelimaito keskenään tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
Kaada seos neljään kulhoon ja koristele tuoreilla banaaniviipaleilla ja pähkinägranolalla.
Ainesosat
Granola
2 dl kaurahiutaleita
60 g Earth Control parapähkinöitä
115 g Earth Control manteleita
110 g Earth Control hasselpähkinöitä
4 rkl hunajaa
3 rkl vettä
1 tl suolaa
1 tl kardemummaa
Smoothiebowl
2 banaania
6 Earth Control taateleita
160 g pakastemustikoita
2 dl mantelimaitoa
100 g pakastemansikoita
Päälle
Tuoretta banaania
Ohjeet
Murskaa parapähkinät, mantelit ja hasselpähkinät tehosekoittimessa. Keitä hunaja, kardemumma ja vesi tasaiseksi massaksi pienessä kattilassa. Sekoita pähkinät, kaurapuuro ja hunajamassa keskenään kattilassa. Paista seosta uunissa 160 asteessa n. 15-20 minuuttia, kunnes kullanruskea. Sekoita seosta kerran tai pari paistamisen aikana, jotta se ei pala.
Sekoita mustikat, mansikat, banaanit, taatelit ja mantelimaito keskenään tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
Kaada seos neljään kulhoon ja koristele tuoreilla banaaniviipaleilla ja pähkinägranolalla.