Yön yli tuorepuuro, taateleiden, vaniljan ja pähkinöiden kanssa
Reseptin tekijä: Ditte Ingemann
2 dl kaurahiutaleita
2 dl maitoa
1 dl luonnonjugurttia
1 tl aitoa vaniljajauhetta
4-6 kpl Earth Control kivettömiä taateleita
Kourallinen karkeasti hienonnettuja pähkinöitä, esim Parapähkinöitä tai Earth Control suolaamatonta pähkinäsekoitusta
Hieman hunajaa, agave- tai vaahterasiirappia
Leikkaa taatelit pieniksi paloiksi ja sekoita kaikki ainesosat lasissa, anna puuron tekeytyä jääkaapissa aamuun asti. Sekoita puuroa ennen tarjoilua ja laita päälle paloiteltuja pähkinöitä tai tuoreita hedelmiä. Lisää vähän maitoa, mikäli puurosta on tullut liian paksua.
Tuorepuuron raaka-aineet sekoitetaan keskenään ja annetaan tekeytyä jääkaapissa yön yli.
Ainesosat
2 dl kaurahiutaleita
2 dl maitoa
1 dl luonnonjugurttia
1 tl aitoa vaniljajauhetta
4-6 kpl Earth Control kivettömiä taateleita
Kourallinen karkeasti hienonnettuja pähkinöitä, esim Parapähkinöitä tai Earth Control suolaamatonta pähkinäsekoitusta
Hieman hunajaa, agave- tai vaahterasiirappia
Ohjeet
Leikkaa taatelit pieniksi paloiksi ja sekoita kaikki ainesosat lasissa, anna puuron tekeytyä jääkaapissa aamuun asti. Sekoita puuroa ennen tarjoilua ja laita päälle paloiteltuja pähkinöitä tai tuoreita hedelmiä. Lisää vähän maitoa, mikäli puurosta on tullut liian paksua.
Tuorepuuron raaka-aineet sekoitetaan keskenään ja annetaan tekeytyä jääkaapissa yön yli.