Kevyesti paistettua kurpitsaa, fetaa ja paahdettuja pinjansiemeniä
Reseptin tekijä: Linn Grubbström
2 kurpitsaa
1 rkl oliiviöljyä
75 g rucolanlehtiä
75 g fetajuustoa
1 pss Earth Control pinjansiemeniä
Kastike
2 rkl hunajaa
2 rkl balsamico-etikkaa
1/2 tl suolaa
1 hyppysellinen pippuria
Leikkaa kurpitsa sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista kurpitsaviipaleita 1-2 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Asettele kurpitsa ja huuhdeltu rucola lautaselle. Murenna salaattijuusto päälle. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja kaada salaatin päälle. Paahda pinjansiemeniä kuumalla pannulla, kunnes ne muuttuvat kullankeltaisiksi. Salaatti sopii m.m. grillattun lihan tai pastan kanssa nautittavaksi.
Ainesosat
2 kurpitsaa
1 rkl oliiviöljyä
75 g rucolanlehtiä
75 g fetajuustoa
1 pss Earth Control pinjansiemeniä
Kastike
2 rkl hunajaa
2 rkl balsamico-etikkaa
1/2 tl suolaa
1 hyppysellinen pippuria
Ohjeet
Leikkaa kurpitsa sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista kurpitsaviipaleita 1-2 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Asettele kurpitsa ja huuhdeltu rucola lautaselle. Murenna salaattijuusto päälle. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja kaada salaatin päälle. Paahda pinjansiemeniä kuumalla pannulla, kunnes ne muuttuvat kullankeltaisiksi. Salaatti sopii m.m. grillattun lihan tai pastan kanssa nautittavaksi.