Rucolasalaatti

30 min
Annokset: 4
Kevyesti paistettua kurpitsaa, fetaa ja paahdettuja pinjansiemeniä
Reseptin tekijä:

Ainesosat

2 kurpitsaa
1 rkl oliiviöljyä
75 g rucolanlehtiä
75 g fetajuustoa
1 pss Earth Control pinjansiemeniä

Kastike

2 rkl hunajaa
2 rkl balsamico-etikkaa
1/2 tl suolaa
1 hyppysellinen pippuria

Ohjeet

Leikkaa kurpitsa sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista kurpitsaviipaleita 1-2 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Asettele kurpitsa ja huuhdeltu rucola lautaselle. Murenna salaattijuusto päälle. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja kaada salaatin päälle. Paahda pinjansiemeniä kuumalla pannulla, kunnes ne muuttuvat kullankeltaisiksi. Salaatti sopii m.m. grillattun lihan tai pastan kanssa nautittavaksi.

Samankaltaisia reseptejä