Perunasalaatti parsalla ja karpaloilla

Salaatit
30 min
Annokset: 4
Reseptin tekijä:

Ainesosat

1 kg pieniä perunoita
200 g vihreää parsaa
Earth Control karpaloita
1 rkl voita paistamiseen

Yrttikastike

1/2 dl majoneesia
1 tl sinappia
1/3 sitruuna
1 valkosipulinkynsi
2 rkl. öljyä
1 rkl. siirappia
1 nippu ruohosipulia hienoksi pilkottuna
1 kourallinen basilikaa hienonnettuna

Ohjeet

Huuhtele perunat huolellisesti ja keitä niitä 10-12 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä (mieluiten kuorineen).
Kaada sitten vesi perunoista ja anna niiden jäähtyä.
Huuhtele sillä välin parsat ja paista pannulla voissa.
Paista parsoja muutama minuutti molemmilta puolilta, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Sekoita yrttikastikkeen ainekset keskenään ja levitä kastike kulhossa keitettyjen perunoiden päälle.
Koristele voissa paistetulla parsalla, mehukkailla Earth Control karpaloilla, tuoreella basilikalla ja situunalla.

Samankaltaisia reseptejä