1 pussi mansikkamakuista Earth Control Apple Bitesia
Laita cashewpähkinät kulhoon ja liota niitä yön yli tai vähintään 3-4 tuntia. Laita liotetut cashewpähkinät, taatelit, kaurahiutaleet, vaniljajauhe ja kookosöljy monitoimikoneeseen ja sekoita kaikki hienoksi massaksi. Pyöritä sitten 16 palloa ja laita ne pakastimeen päällysteiden tekoajaksi.
Pyörittele cashewpähkinäpalloja ensin sulatetussa suklaassa ja sitten cashewpähkinöiden ja kuivattujen mansikoiden seoksessa. Jäähdytä, kunnes suklaa on hyytynyt. Sulata suklaa ja pyörittele cashewpähkinäpalloja siinä.
Koristele vielä pilkotuilla Earth Control Apple biteseissa.
Ainesosat
60 g Earth Control cashewpähkinöitä
150 g Earth Control Coffee dateseja
100 g kaurahiutaleita
1 tl vaniljajauhetta
2-3 rkl kookosöljyä
Päälle
50 g hyvää tummaa suklaata, 80 %
25 g Earth Control cashewpähkinöitä
25 g kuivattuja mansikoita
1 pussi mansikkamakuista Earth Control Apple Bitesia
Ohjeet
Laita cashewpähkinät kulhoon ja liota niitä yön yli tai vähintään 3-4 tuntia. Laita liotetut cashewpähkinät, taatelit, kaurahiutaleet, vaniljajauhe ja kookosöljy monitoimikoneeseen ja sekoita kaikki hienoksi massaksi. Pyöritä sitten 16 palloa ja laita ne pakastimeen päällysteiden tekoajaksi.
Pyörittele cashewpähkinäpalloja ensin sulatetussa suklaassa ja sitten cashewpähkinöiden ja kuivattujen mansikoiden seoksessa. Jäähdytä, kunnes suklaa on hyytynyt. Sulata suklaa ja pyörittele cashewpähkinäpalloja siinä.
Koristele vielä pilkotuilla Earth Control Apple biteseissa.