Laadukkaat jumborusinat

Earth Control jumborusinat ovat huolellisesti valittuja chileläisiä rypäleitä, jotka ovat tunnettuja suuresta koosta, makeasta mausta ja ennen kaikkea mehukkuudestaan. Rusinat ovat paitsi luonnollisen makea välipala, myös oiva lisä leivontaan tai aamiaiseen, esim. jogurtin tai rahkan kanssa nautittavaksi.

jumbo-rasins-1080x800.jpg

Luonnosta lautaselle

Jumborusinamme ovat kasvaneet Chilen keski- ja pohjoisosissa, missä etelä-Amerikan ilmasto luo rypäleille otolliset kasvuolosuhteet. Rusinamme ovat ”Jumbo Flame” – lajiketta, jota kasvatetaan pääasiallisesti tuoreina rypäleinä syötäviksi. Tämän vuoksi ne ovat rusinoiksi kuivattuinakin erityisen laadukkaita, mehukkaita ja makeita.

Hellävarainen käsittely

Rypäleiden sadonkorjuu tapahtuu helmi- ja maaliskuussa, minkä jälkeen tuoreet rypäleet pestään ja lajitellaan ennen kuivaamista Chilen kuuman auringon alla.

EC-jumbo-rasins-1080x600.jpg

EC-jumbo-rasin-salad.jpg

Helppoa ruoanlaittoa

Ota rusinat osaksi aamiaistasi! Tee oma myslisekoituksesi, lisää puuron, jogurtin tai rahkan sekaan. Ota laukkuun mukaan välipalaksi tuomaan lisäenergiaa ja taltuttamaan makeannälkä. Rusinat tuovat leivonnaisiin lisää makeutta, joten voit vähentää sokerin määrää.

Tuotteet